Tarieven voor SEO pakketten

Heb je een website en wil je deze omhoog brengen in Google? Jouw website kan inderdaad bekend worden als je een SEO-specialist huurt. Hij biedt jou de verschillende SEO-pakketten. Je mag dan zelf uitkiezen welke SEO-pakket het beste uitkomt voor jou.

Jouw website promoten in Google wordt door een SEO-specialist gedaan. Maar wat doet een SEO-specialist? Deze expert zorgt ervoor dat jouw website als eerst te vinden is in Google wanneer een klant je opzoekt. Dit gebeurt niet zomaar. Er is veel werk die gedaan moet worden. Als jouw website altijd als eerst te zien is in Google dan krijg je steeds meer bezoekers. Jouw website wordt geoptimaliseerd op het gebied van techniek, content en linkbuilding. Dit is veel werk. En daarom heeft een SEO-specialist zijn eigen team. In deze team is er iemand die het graphic gedeelte doet en weer een ander die content schrijft. Er zijn verschillende functies binnen een SEO-team. Digital desert heeft ook zo een SEO team.

Elk website verschilt vanwege hun onderwerpen. Daarom heeft de ene website iets meer aandacht nodig dan het ander. Afhankelijk van het onderwerp heeft de ene website meer aandacht nodig qua content en weer een ander qua linkprofiel. Zo worden de SEO-pakketten opgesteld. Er wordt gekeken wat de concurrent heeft om jou te verslaan. Daarop gaat de SEO specialist inspringen om jouw website omhoog te brengen zodat jij hem op Google kan verslaan. De tijd die nodig is voor zoiets wordt berekend en ook in het pakket berekend.

We brengen eerst de concurrent in kaart voordat je een keus maakt over jou. Het moet niet zo zijn dat je een pakket kiest en er geen verandering komt. In meeste gevallen is het de content die de website omhoog brengt, maar dat hangt duidelijk af van het soort website.

Er zijn diverse SEO-pakketten om hoger in Google te komen. Vanaf € 150,- per maand kun je al een pakket krijgen, het kan ook oplopen tot duizenden. Maar het bedrag hangt totaal van je concurrent af. Als jouw concurrent steeds meer omhoog gaat, ga jij ook veel moeten doen om dit te bereiken. Maar als jouw website uniek is zonder of met enkele concurrenten dan kun je in het eerste pakket jouw doelen bereiken.

De SEO-specialist gaat met stappen te werk. Zo begint hij eerst met een goede SEO-analyse. Dit doet hij op basis van zoekwoorden in de content, gekeken naar de website van de concurrenten en website techniek. Er wordt een plan van aanpak opgesteld waarbij de verbeterpunten worden genoteerd. De zoekwoorden die gebruikt worden zijn woorden waarmee een klant je zou opzoeken. We plaatsen ons in de schoenen van de klant en bekijken met welk woord een klant iets gaat opzoeken om op jouw website terecht te komen. Als dit in orde is wordt daarna aandacht besteed aan linkbuilding. Deze is ook een hele goede stap om jouw website omhoog te krijgen. Seo Tilburg biedt ook SEO pakketten, meer informatie vind je op https://www.digitaldesert.nl/seo-tilburg/

Leave a Reply

Your email address will not be published.