Top websites

Wanneer je online aan het winkelen bent voor elektronica, accessoires, kleding en andere producten, is het belangrijk om de beste deals te vinden. Een ieder kent wel een Amazon of een Walmart, maar er zijn ook veel kleinere online winkels met superaanbiedingen die niet over het hoofd gezien mogen worden. Je hebt echter niet de tijd om ze op orde te brengen en de goede van de slechte sites te onderscheiden. Wij hebben een lijst gemaakt met de beste deals en winkelmogelijkheden om je te helpen de beste deals te kiezen en tijd te besparen.

In onwillekeurige volgorde heb je:

  • iBOOD: iBOOD staat voor “internet’s Best Online Offers Daily” en is de grootste gemeenschappelijke-inkopensite van Europa. Als iBOOD.com wordt bezocht, zie je dat deze beschikbaar is voor United Kingdom, Nederland, België, Duitsland, Ierland, Oostenrijk en Polen.
  • Elkedagietsleuks.nl: Deze website heeft dagelijkse aanbiedingen, trouwens zegt de naam dat al. Je kunt er van alles in de aanbieding vinden: van kinderkleding, vakantietripjes tot volwassenkamerspleetjes.
  • 1dayfly.com: Deze site vraagt jouw land te kiezen, namelijk: Nederland, België of Duitsland. Je komt iedere dag in aanmerking voor 9 super aanbiedingen. Er zijn ook VIP aanbiedingen, dus wij nemen aan dat je daar extra voordeel aan zult hebben.
  • Dealdonkey.com: Ook een heel goede site met dagelijks enorm veel aanbiedingen, 300+ om exact te zijn. Om dagelijks op de hoogte te zijn van alle deals, is de mogelijkheid je in te schrijven voor hun nieuwsbrief.
  • Kiesjekoopje.nl: De aanbiedingen op deze site worden allemaal voorzien van een eigen timer, zodat je precies weet hoelang die nog afgeprijsd zullen zijn. Kiesjekoopje garandeert verder dagelijks lage prijzen en een snelle levering.
  • Thebestdeals:Nog een website met enorme deals, tot wel 80% korting. De artikelen die voor opruiming geplaatst zijn, blijven meerdere dagen in de aanbieding. Deze site biedt ook de mogelijkheid je in te schrijven voor hun nieuwsbrief. Best de moeite waard een kijkje te nemen!
  • 1Dagactie: Hier kun je terecht voor aanbiedingen op sokken, speelgoed, matrassen etc. van diverse topmerken. Verder garandeert deze onlinewinkel de “niet goed, geld terug” optie en snelle levering. De producten die dagelijks in de aanbieding zijn, hebben ook een timer bij. Wees er dus snel bij!
  • Tiptopdeal: Bij het bezoeken van deze site komt meteen de dagaanbieding tevoorschijn. Je plaatst die dus gemakkelijk in je koopmandje. Erg scherpe prijzen en je kunt via email de dagelijkse aanbiedingen te zien krijgen. Voor prachtige herenkleding en ondergoed ben je hier op het juiste ( web ) adres!
  • EBay: Zeker geen onbekende site onder de gebruikelijke online shopper. Deze site biedt goederen van overal ter wereld aan tegen echt scherpe prijzen. Je bent er letterlijk voor alles dat je bedenken terecht. Heb jij zelf spullen, tweedehands of nieuw, die jij weg wilt doen, kan dat ook hier. Hier bestaat de mogelijkheid te betalen via de normale online procedures ( Mastercard, VISA, PayPal ), maar ook via Ebay giftcards. Misschien maakt iemand je nog blij met zo een giftcard voor de opkomende feestdagen.
  • Ben’s bargains: Niet zo een grote of bekende online winkel zoals een Amazon of Ebay, maar met heel veel superaanbiedingen. Je mag er best wel een kijkje nemen, velen winkelen liever hier dan bij Ebay.

Waar shop jij dus voor de beste deals?

Wij hebben geen idee, maar met het bovenstaand lijstje heb je al boordenvol keuze. Neem wel je tijd en doe zo verstandig mogelijk inkopen online.